Muismat, onze evergreen

Ja, stuur mij de muismat toe!

Ieder jaar brengt AKB een muismat uit op basis van een kunstwerk dat gemaakt is door cliënten van een schilder- en kunstafdelingvan een zorgcentra. Dit jaar is het kunstwerk gemaakt door Manuel Sanchez, die via het atelier van FrontaalKunst zich ontwikkelt als kunstenaar.

Frontaalkunst is een kleinschalige, zelfstandgie en maatschappelijk betrokken organisatie, gevestigd in Baarn. In de ateliers wordt aan mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding geboden. Zij krijgen de gelegenheid om zich door middel van kunstzinnige vorming te ontwikkelen. De activiteiten worden aangeboden met extra aandacht voor sfeer en geborgenheid. 

Voor elke muismat doneert AKB een bijdrage voor de aanschaf van materialen. 

Op onze facebook pagina hebben we alle muismatten verzameld. Door het volgen van de timeline ziet u ze allemaal. ‘Like ons’ op onze Facebook-pagina

De muismat is beschikbaar voor relaties van AKB en hun werknemers zolang de voorraad strekt.

AKB en MVO

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de bronnen van onze aarde. Zowel ecologisch als sociaal. Bij alle producten en diensten die we bieden vragen we ons af welke gevolgen zij hebben en hoe we ongewenste gevolgen kunnen beperken of compenseren. We streven daarom naar slim verbruiken. En daar betrekken we ook onze klanten en sociale omgeving bij. Het ondersteunen van de kunstwerkplaats FrontaalKunst past binnen die filosofie.